Уважаеми бенефициенти по проект „Иновативни социални практики в подкрепа на трудовата и личностна реализация на хора с увреждания и техните семейства от община Куклен“,

Специалистите, които работят с вас по проекта /психолози и социални работници/ остават на разположение за въпроси, съвети и др.

Предвид препоръките на Нациоалния кризисен щаб ще прекратим груповите срещи, но вие можете да получите консултация или друга необходима информация всеки ден в удобно за вас време на телефоните, които са ви предоставени от всеки един от тях.

За да спрем разпространението на Коронавирус /Ковид-19/, който се предава по въздушно-капков път, Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорствоНСССПгр.Куклен Ви призовава–Останете си вкъщи!

Спазвайте указанията на Националния кризисен щаб! Вирусът навлиза в тялото ви през очите, носа и устата, затова:

  1. редовно и внимателно мийте ръцете си (най-малко 30 секунди със сапун, до китките), използвайте дезинфекциращ препарат за ръце на алкохолна основа с поне 60% алкохол.
  2. отваряйте често прозорците вкъщи, за да проветрявате.
  3. при грипоподобни симптоми, свържете се с личния си лекар по телефона.
  4. при необходимост слагайте ръкавици и маска, перете ги/ако са за многократна употреба/ или ги сменяйте.

Гореща линия за въпроси, свързани с коронавирус-

0700 147 44

Запазете спокойствие! Заедно ще се справим!

НСССП
Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство, гр. Куклен цели да промени разпространената негативна нагласа в обществото, че хората с увреждания са пасивни потребители на грижи. Те също носят своя потенциал, социален опит и възможности, които искаме да развием.