Мили приятели , съмишленици, доброволци на НСССП и на общинската структура на БЧК, хора с добри сърца💗, за 11-та  поредна година в дните между Коледа и Нова година  отново ще посетим възрастните хора от Дома в град Харманли.

Обявяваме , че до 22.12.2021 г. ще събираме подаръци,  изделия или пакетирани хранителни продукти за възрастните хора от Дома, които тази година са 27 на брой(мъже и жени)- Можете да донесете това, което сте преценили в офиса на сдружението в гр. Куклен всеки ден до  22.12.2021 г. Събраните подаръци ще  отнесем и предадем  лично на управата, която ще ги раздаде персонално.

           Нека бъде Коледа за всеки!

          За подробности и информация: 0898584492- Председател на Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство.Ще публикуваме снимки и ще ви информираме за събитието! Бъдете здрави!

НСССП
Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство, гр. Куклен цели да промени разпространената негативна нагласа в обществото, че хората с увреждания са пасивни потребители на грижи. Те също носят своя потенциал, социален опит и възможности, които искаме да развием.