През месец май 2020 г. със сформираните, според вашите желания и възможности групи, в залите за обучения трябваше да стартират всички обучения предвидени по проекта /Предприемачество, Общуване на роден език, Английски език А1 и обучение за Дигитални умения./

Предвид създалата се обстановка с вируса КОВИД-19 и забраните за събиране на групи от хора на едно място, за момента обученията във залите се отлагат.

Уведомяваме ви, че за момента стартира само модул “Предприемачество“ и то във онлайн форма на обучение. На посочените от вас е-пощи, обучаващата организация ще ви изпраща материали и теми по този модул.

Очаквайте повече указания за самото обучение и темите по модул “Предприемачество“ от преподавателите на обучаващата организация “Знание и реализация“ на посочените от вас е-майли.

При промяна на обстоятелствата, социалните работници ще се свържат с вас. Пазете се и бъдете здрави!

Величка Маринова – ръководител-проект

НСССП
Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство, гр. Куклен цели да промени разпространената негативна нагласа в обществото, че хората с увреждания са пасивни потребители на грижи. Те също носят своя потенциал, социален опит и възможности, които искаме да развием.