Мили приятели, съмишленици, доброволци на НСССП, хора с добри сърца💗, тази година отбелязваме 10 години 💌 приятелство с възрастните хора от Дома в град Харманли. През изминалите години се подкрепяхме взаимно и очаквахме с трепет срещите ни около най-топлия празник – Коледа, за да попеем, потанцуваме, похапнем и се повеселим заедно на коледната трапеза, която всички вие обогатявахте с вкусни гозби. Ковид ситуацията обаче, тази година ни ограничава да се веселим заедно със самодейните състави и да наредим празничната трапеза, но ние не се отказваме.

Обединихме усилията си с фондация Траки, БЧК и БМЧК Куклен и под патронажа на Председателя на ОбС Куклен, г-жа Елена Филева, обявяваме, че до 12.12.2020 г. ще събираме подаръци, изделия или пакетирани хранителни продукти за старите хора в Дома, които са 40 на брой (мъже и жени) – Можете да донесете това, което сте преценили в офиса в гр. Куклен, ул. Ал.Стамболийски – 74 (до фризьорския салон на Стефка) всеки работен ден от 10 до 12.00 часа. Събраните подаръци ще отнесем и предадем  лично на управата, която ще ги раздаде персонално.

Нека бъде Коледа за всеки!

За подробности и информация: 0898584492 – Председател на Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство. Ще публикуваме снимки и ще ви информираме за събитието! Бъдете здрави!

НСССП
Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство, гр. Куклен цели да промени разпространената негативна нагласа в обществото, че хората с увреждания са пасивни потребители на грижи. Те също носят своя потенциал, социален опит и възможности, които искаме да развием.