Броени часове преди  началото на Новата 2022 година с група доброволци посетихме Дома за възрастни хора в гр. ХАРМАНЛИ . ❤️🤗🎄Благодаря от сърце на всички  добротворци, които за единадесета поредна година се включиха в акцията на НСССП и БЧК-Куклен и зарадваха в празничните дни самотните  възрастни хора от ДВХ гр. Харманли. Фразата, която дочух от дежурния персонал на Дома- „Щедри Посланици на доброто“, докато пренасях кашоните с продукти до входната врата, заедно с още няколко доброволки(поради Ковид мерките, влизането на външни лица е забранено)  е за всички Вас, Мили хора  от Куклен, Пловдив, Асеновград, с. Гълъбово и с. Яврово, с. Цар Калоян! ❤️Вие си знаете! Бъдете честити! 💓💌💋

А това е втората новина.
30 хора с  увреждания от община Куклен  бяха зарадвани с продукти на Нивеа в началото на 2022 година!
 В първите януарски дни на Новата 2022 година офисът на НСССП в гр. Куклен  отново се превърна в кошер на работни пчелички.Част от екипа на сдружението опаковаше полученото дарение за нашите потребители. Благодарим от сърце на нашите нови приятели от Байерсдорф България ЕООД.
-Хубаво е да си като Дядо Коледа!
Виждаш усмивките, радостта и благодарността в очите на хората!

НСССП
Национално сдружение за социално сътрудничество и партньорство, гр. Куклен цели да промени разпространената негативна нагласа в обществото, че хората с увреждания са пасивни потребители на грижи. Те също носят своя потенциал, социален опит и възможности, които искаме да развием.